FAQ

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?

Inchecken is mogelijk vanaf 15:00 uur. Bagage kan eventueel voor die tijd afgegeven worden. Gereserveerde kamers worden vastgehouden tot 18:00 uur; later inchecken is op verzoek mogelijk tot uiterlijk 22:00 uur. Neemt u in dit geval altijd contact op met de receptie. Wij behouden wij ons het recht voor om uw gereserveerde kamer(s) na 18:00 uur opnieuw te verhuren.

Heeft het hotel parkeerplaatsen?

Automobilisten stappen voor de deur uit om handig de bagage uit te laden en parkeren daarna in de nabije parkeergarage Kelfkensbos, op een paar minuten loopafstand. Door de parkeerkaart via het hotel af te rekenen, worden kortingen bedongen en kunnen gasten vrij in- en uitrijden tijdens hun verblijf.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan.

Heeft het hotel een rokersruimte?

Nee, roken is niet toegestaan in het gehele hotel.

Heeft het hotel babybedjes / extra bedden?

Ja. Tegen een toeslag per nacht kunt u een babybedje bij laten plaatsen (op aanvraag).

Houdt het hotel rekening met voedselallergieën en/of intoleranties?

Ja. Wilt u dit a.u.b. duidelijk vermelden bij uw reservering?

Is het hotel geschikt voor minder validen?

Wij hebben een lift, echter is het (monumentale) pand niet in alle gevallen geschikt voor gasten in een rolstoel bijvoorbeeld. Denk aan meerdere afstapjes, geen speciale aanpassingen op de kamers.

Speciale voorwaarden m.b.t. online Veilingsites / acties / waardebonnen

Hotel Courage Waalkade is te vinden op diverse websites waarop u tegen zeer scherpe tarieven één of meerdere overnachtingen kunt boeken. De geldigheid van alle soorten waardebonnen is afhankelijk van actie beschikbaarheid; per datum houden wij een vast aantal kamers gereserveerd die geboekt kunnen worden middels een waardebon. Het kan dus voorkomen dat op een bepaalde datum het hotel volgeboekt is óf geen actie beschikbaarheid meer heeft, maar wel kamers aanbiedt tegen de regulieren prijzen. Wij zullen ons altijd inspannen om naar een alternatieve datum te zoeken. Voor alle acties geldt: print uw waardebon uit en geef deze af bij de receptie als u incheckt. Gemaakte reserveringen kunnen niet meer gewijzigd of geannuleerd worden.